Järjestämme tilausristeilyjä ja saarikuljetuksia eri tyyppisillä aluksilla, henkilömäärästä ja kohteesta riippuen. Yhteysvenekuljetukset Iso-Kraaselin, Taskun ja Kallan saariin tehdään 10 hlö:n M/B JENNYLLÄ. Myös muita apu- tai vuokraveneitä on käytössämme tarpeen mukaan. Huom! Ilmoittaudu yhteysvenekuljetukseen etukäteen soittamalla. Näin varmistetaan kuljetuksen toteutuminen. Minimi henkilömäärä 5.

 

Yhteysvenekuljetusten kohteet 

 

Iso-Kraaseli

Toiseksi suurin Raahen saarista. Pituutta n. 1,3 kilometriä. Saaressa grillikatos, sauna, tunnusmajakka (eli pooki), luotsitupa, vierasvenelaituri, yöpymismajoja (vuokra), grillauspaikka ja luontopolku. Saaren merenpuoleisella rannalla on hyvät vesilinnunpyynti ja kalastusmahdollisuudet.

Venekuljetus Iso-Kraaseliin:

  • Kesä-, heinä- ja elokuussa (minimi henkilömäärä 5 hlöä)
  • Meno-paluukuljetuksen hinta 25 eur/hlö. Alle 12 v. 10 eur. Perhelippu (2+2) 60 eur.
  • Lähdöt keskiviikosta - sunnuntaihin n. klo 12:00 ja paluukuljetus n. klo. 18:00.
  • HUOM! Ennakkoilmoittautuminen  puhelimitse 050-4346340/Jouni.
  • Muina aikoina erillisen sopimuksen mukaan.

 

Kalla

Kivikkoinen ja karu ulkoluoto/saari. Karulla tavalla kaunis saari, jossa meren voiman, läsnäolon ja tuoksun voi tuntea konkreettisimmin. Saarella on Raahen kalastajain seuran omistama kalakämppä, joka on retkeilijöiden, jahtimiesten ja kalastajien vapaassa käytössä. Arjen kiireitä pakeneva matkailija voi helposti löytää saarelta sisäisen rauhan ja yhteyden luontoon.

Venekuljetus Kallan saareen:

  • Meno-paluukuljetuksen hinta 25 eur/hlö. Alle 12 v. 10 eur. Perhelippu (2+2) 60 eur. 
  • Lähdöt keskiviikosta - sunnuntaihin n. klo 12:00 ja paluukuljetus n. klo. 18:00.

 

Tasku

Taskun tunnistaa sen kauniista 1853 rakennetusta 19,2 metriä korkeasta tunnusmajakasta, eli pookista. Pooki on ollut erittäin tärkeässä roolissa merenkulkijoille sen rakentamisesta lähtien. Saaren Koillis- ja itärannoilla on hyvät uintivedet ja hiekkarannat kesäpäivän viettoon. Saaresta löytyy myös kuivakäymälä, iso taukotupa/grillikatos ja vanha kalakämppä majoittumista varten. Taskun saarta ja sen luontoa on vaikea kuvailla.. Se täytyy itse kokea. Missään muualla auringon nousua ja laskua et voi kokea voimallisemmin.

Venekuljetus Taskun saareen:

  • Meno-paluukuljetuksen hinta 25 eur/hlö. Alle 12 v. 10 eur. Perhelippu (2+2) 60 eur.
  • lähdöt keskiviikosta - sunnuntaihin n. klo 12:00 ja paluukuljetus n. klo. 18:00

 

Hinnat sis. arvonlisäveron 10 %. Voit halutessasi myös jäädä saareen yöksi ja palata mantereelle seuraavan päivän yhteysvenekuljetuksella. Muihin saariin kuljetukset sopimuksen mukaan. Voit vuokrata M/B JENNYN miehitettynä myös haluamiisi yksityistilaisuuksiin. Kysy näistä palveluista erillinen tarjous!

Päivä merelle tai useamman saaren kierrokset yrityksille ja yksityisille erillisen sopimuksen mukaan. Talvisin henkilö- ja tavarakuljetuksia saariin järjestyy kauttamme moottorikelkka ja rekikuljetuksena.